Beoordelingen van Restaurant Toetje Haarzuilens

Recente recensies van Restaurant Toetje Haarzuilens

5 sterren na 71 reviews

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En gratis toetjes bij onze (grote) bestelling gekregen, leuke verrassing!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Maar dat is het altijd Super goede kwaliteit en fijne mensen Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Dit keer alleen sushi besteld. Echt zalig!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushibox besteld. Was weer super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De prijs kwaliteit verhouding is altijd goed bij toetje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bedankt maar weer!! Was allemaal top.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Bestellen er altijd graag en valt nooit tegen.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch! Ik kan niet wachten tot we weer aan kunnen schuiven in dit restaurant Maar ook zeker voor thuis een aanrader! Alles was heerlijk warm en de sushi was weer zalig! We bestellen snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alles erg vers. Prima. a.s. donderdag ga ik weer bestellen. De warme gerechten waren wat afgekoeld misschien net als bij een Chinees restaurant inpakken ?

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. De porties zijn groter dan wat je in het restaurant krijgt als je onbeperkt kan bestellen, wij hadden genoeg aan 3 gerechten. Ook de service weer goed, we waren 5 min.later bij het ophalen en dit was gelukkig geen probleem. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede kwaliteit, ruime porties en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld online bezorger keurig gebeld dat het 10 min later werd en uitleg wat er in de tasjes zat Dag eerder besteld verliep allemaal super goed Kadobon was verlopen maar vanwege corona gewoon nog inleveren geen punt . Super aardig en we hebben heerlijk gegeten grote porties dus we hebben morgen ook nog . Doen we nog eens

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, wat was dit heerlijk. Verzorgd geleverd en ontzettend veel. Iedereen kon dus zijn buik rond eten. Fantastisch

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bezorging was super snel! Prijs kwaliteit verhouding prima👌

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, porties zeker groot genoeg.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk ! Ik vind het wel erg prijzig nu, aangezien het normaal all you can eat is...Hoop dat we binnenkort weer eens live kunnen komen eten...

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij blijven hier terugkomen! Mooi opgemaakt, heerlijk afwisselend gegeten, super gedaan, kok! En altijd op tijd, dank bezorger👌

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja echt lekker, en scherpe wasabi. Wij waren helemaal gelukkig.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, de bezorging heel snel en de prijs kwaliteit verhouding goed. Echte aanrader. Support your locals !

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord: magnifiek✨

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies om 20.00 uur stond de vriendelijke bezorger voor de deur met heerlijke gerechten met dezelfde kwaliteit als in het restaurant. We hebben zitten smullen😋

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker, we hebben het eten afgehaald en was allemaal lekker warm en vers!! Super was het!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en smakelijk😋 En de kwaliteit is erg constant👌 Ook nu we alleen kunnen afhalen🥴 Een pluim voor de kok👨🏼‍🍳 We hopen op gauw weer het restaurant te kunnen bezoeken Want Kiki is een geweldige gastvrouw👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en uitstekende service!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, grote porties en snel geleverd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vaker besteld en altijd lekker eten. Netjes bezorgd en beleefde bezorger

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanwege de sluiting sushi gehaald. Deze was heerlijk vers! Voor herhaling vatbaar.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en netjes op tijd geleverd. Alleen de kip shanghai viel tegen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Lekker eten Op tijd klaar Vriendelijke mensen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veelzijdige kaart, goede kwaliteit, snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en super goed verzorgd, dank!!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten afgehaald. Voorverpakt, was nog warm genoeg. En smaak was gewoon goed.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen commentaar, prima geregeld.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, op tijd bezorgt en super kwaliteit. Zou leuk zijn als er ook nog een ‘toetje’ te bestellen zou zijn 😃

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, top kwaliteit, echt aan te bevelen.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi opgemaakt. En heerlijk gegeten! Daarnaast werd het stip op tijd gebracht👌😋

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd Eten was heerlijk. Grote porties Volgende week weer bestellen

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en lekker op tijd!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals heel altijd, heel vers

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, kwaliteit van het eten net zo goed als in het restaurant. Toevoeging van wat rijst & pasta goed idee ! We mistten alleen de ambiance, hopen dat we zsm weer bij jullie kunnen komen eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, geen zeker vaker bestellen

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel de kwaliteit erg tegen. Slibtong keihard gebakken, in de zalmtartaar zaten harde stukjes en zelfs de portie friet was niet goed. Het leek wel of deze 3x was opgebakken. Ook keihard dus. Daarnaast waren veel dingen niet op smaak en fantasieloos. De sushi was als enige wel lekker.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Altijd goed eten bij Toetje.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Zoals altijd. Heerlijk gegeten. Mooi vers klaargemaakt. Bloemetje en groen als versiering. Servetten en stokjes erbij. Helemaal super. Dik tevreden. Ik raad het al mijn connecties aan. Ook nog eens coronaproef geleverd. De bezorger zette het eten op mijn buitenbank zodoende hoefden we elkaar niet te dicht in de buurt komen 🍀👍🏼🥂🍱

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Er stond bij de sliptong 2 x we hadden er maar 1 en die was er hard gebakken en ging daardoor niet goed van de graat dus dat viel erg tegen. Verder was het goed.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi voor het oog, heerlijk en gevarieerd!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag online besteld en afgehaald Netjes op tijd klaar, dubbele contriole of de bestelling compleet was Netjes verzorgd en super lekker!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Alles! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Sorry Ik had een fout huisnummer ingetoetst. Direct vanuit Toetje naar ons gebeld zodat de bestelling toch nog helemaal warm aankwam. Top!!!!!! .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en een goede kwaliteit.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu we even niet bij Toetje zelf kunnen eten, gaan we het eten afhalen en hebben gisteren weer heeeerlijk genoten van de Gyoza (kippasteitje), carpaccio, Zalmfilet, Zeebaars en Edamame (Sojabonen). Bedankt, en tot snel!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en Peking eend. Eten van Tietje is van goede en constante kwaliteit, of je nu in het restaurant eet of afhaalt, nu in Corona-tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald en was nog goed warm bij thuiskomst. Heerlijke gerechten en voldoende hoeveelheid. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het eten. Goed verpakt ook en voor moederdag een lekkere fles wijn er bij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, en heerlijk gegeten, voor 3 personen gehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK sushi gegeten! Zeer klantvriendelijk behandeld en prima kwaliteit eten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.